DVS-zuursel CHN22 50U
11,80
Niet op voorraad
Houd mij op de hoogte als het artikel weer op voorraad is.
Mesofiele aromatische cultuur, type LD. Deze cultuur produceert smaak en CO2.
Toepassing voor zachte kazen met trage verzuring vb. Camenbert, Blauwkaas. Kaas met gaten vb. Gouda, Edam. Gefermenteerde melk producten met scheidings methode vb. platte kaas, botermelk
Haal de cultuur voor gebruik uit de diepvriezer en ontsmet de verpakking voor het openen. Voeg de inhoud van de verpakking toe aan de gepasteuriseerde melk en meng zeer goed onder de melk.
Toepassing | Zachte kaas |
Specificaties | Smaak en gas producerend |
Medium verzuring | |
Samenstelling | Lactococcus lactis sub. cremoris |
Lactococcus lactis sub. lactis | |
Lactococcus lactis sub. lactis biovar diacetylactis | |
Leuconostoc mesenteroides | |
Dosis | 50U/500L |
Verpakking | 50U verpakking – DVS gevriesdroogd |
Type | Mesofiele cultuur |
Houd mij op de hoogte als het artikel weer op voorraad is.